سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/138127145448021.jpg

اطلاعات بیماری خود را با پیامک دریافت کنید

محققان پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شریف موفق به ساخت سامانه سلامت از طریق تلفن همراه (Mobile health) شدند.
دکتر محمدتقی احمدیان، رییس پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شریف با اعلام این خبر به بیان جزییات این سامانه پرداخت و گفت: هر فردی که دچار یک بیماری خاص است می‌تواند با ارسال یک پیامک به شماره پنج رقمی 20115 به اطلاعاتی در زمینه پیام‌های بهداشتی بیماری خود دست یابد.
وی افزود: در واقع با ارسال یک پیامک به شماره ذکر شده، آیتم‌های مختلف بیماری برای اشخاص ارسال می‌شود و افراد می‌توانند با انتخاب آیتم بیماری خود، این پیامک را مجددا به شماره مربوطه ارسال کنند و از آن زمان به بعد نیز می‌توانند به تمام اطلاعات مربوط به بیماری خود از طریق پیام‌های دیگری که برایشان ارسال می‌شود، دست یابند.
به گزارش ایسنا احمدیان اضافه کرد: به عنوان نمونه اگر شخصی بیماری در زمینه‌هایی همچون قند خون، قلب و غیره داشته باشد برای این فرد پیام‌های بهداشتی از نظر مراقبت و یا پیشگیری‌های مفید ارائه می‌شود.وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت در جهت راه‌اندازی سامانه سلامت از طریق تلفن همراه گفت: پیام‌های بهداشتی این سامانه پس از تایید معاونت بهداشت به مردم ارسال می‌شود. در واقع پیام‌های بهداشتی پژوهشکده مهندسی پزشکی که توسط پزشکان متخصص این پژوهشکده طراحی و به روز رسانی می‌شوند پس از تایید وزارت بهداشت از طریق دانشکده رایانه دانشگاه صنعتی شریف و پس از آن شرکت همراه اول جهت اطلاع‌رسانی به مردم صورت می‌گیرد.
به گفته وی، پژوهشکده مهندسی ژنتیک با انجمن سازندگان تجهیزات پزشکی کشور و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، همکاری نزدیک دارد و درصدد است کمک کند تا تجهیزات مورد نیاز پزشکی در داخل کشور توسعه یابد.وی اضافه کرد: پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه شریف، پژوهشکده جوانی است که این بخش علاوه بر دستیابی نسبت به تجهیزات پزشکی در بحث مهندسی ژنتیک، رفتارهای سلولی، بافت‌های بدن، تلفیق سلول‌های ژن و آنتی‌ژن با یکدیگر فعالیتهایی را انجام می‌دهند.





:: برچسب‌ها: دستاورد جدید
ن : رضا
ت : سه شنبه 92/7/16
نظرات ()


تیم رباتیک دانشگاه آزاد سلماس موفق به ساخت پهپاد عمود پرواز (کواد کوپتر) شد.
یاسر آذری، حسین الهیارپور و مهدی ورزخورانی اعضای این تیم رباتیک موفق شدند این طرح را در مدت شش ماه به اتمام برسانند.
محمود علیلو استاد راهنمای این تیم رباتیک در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: این سازه در سه فاز طراحی شده است که طی آن پرنده عمود پرواز قادر به انجام عملیاتی چون ضبط و ارسال همزمان تصاویر، پرواز خودکار پرنده و طی مسیر به صورت دینامیکی با توجه به شرایط جوی منطقه با در دست داشتن مختصات جغرافیایی مبدا و مقصد مسیر با استفاده از سیستم GPS است.وی با اشاره به این که برای ساخت این سازه 16 میلیون ریال توسط دانشگاه آزاد سلماس هزینه شده است افزود: حمل و جابه‌جایی بارها، امداد و نجات، عبور از مناطق صعب‌العبور و انجام تحقیقات هواشناسی و مخابرات از جمله اهداف استفاده از این پهپاد است.این سازه طی مراسمی با حضور استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس و دانشجویان این دانشگاه مورد آزمایش قرار گرفت که موفق به پرواز بیش از 200 متر شد.

 

منبع: کیهان




:: برچسب‌ها: دستاورد جدید
ن : رضا
ت : سه شنبه 92/7/16
نظرات ()

بسم الله و بالله

به یاری خداوند کریم هدف از تشکیل این وب شناساندن توانائی ها و پیشرفت ایران عزیزمان می باشد تا برای همه اطمینان حاصل شود که ما می توانیم دوباره همچون گذشته درخشان ایران اسلامی در صدر علم و دانش و صنعت قرار گیریم. امروز دنیا از پیشرفت بسیار پرشتاب ایران در عجب است و دشمنان برای جلوگیری از این ماشین پیشرفت دست به هر کاری می زنند. انشاءالله هرچه زودتر شاهد قرار گرفتن کشور عزیزمان بر قله پیشرفت باشیم.




ن : رضا
ت : سه شنبه 92/7/16
نظرات ()